Domini .festuc

Darrerament ha saltat a les notícies internacionals la intenció d’algunes ciutats d’exigir un domini d’Internet de propietat urbana, sobretot després de la polèmica generada a la ciutat de Barcelona.

Des de Vilafestuc ens adherim a la petició realitzada pel consistori barceloní per demanar un domini propi. Entenem que una ciutat amb tanta personalitat pròpia vulgui despendre’s de l’ús dels .cat .es io.net que l’únic que fan és difuminar la imatge de la ciutat. Per això des de Vilafestuc també voldríem demanar el propi domini per la Vall del festuc i les seves comarques (l’Alt festuquès, el Baix Festucà i el Pla de Festuc) ja que per personalitat pròpia la Vall.

Si els membres de la ICANN creuen que no serà un negoci rentable que intentin imaginar les possibilitats al voltant del domini .festuc.

A tall d’exemple:

No creiem que hi hagi masses problemes per aconseguir el domini. Si una cultura com la catalana l’ha aconseguit, com no podríem la Vall de Festuc? De tota manera ens posarem en contacte amb l’organització de CityTLD.com per tal d’accelerar la inclusió del nou domini a la família d’internet. Creiem que és un dret que no podem renunciar.

Ajuntament de Vilafestuc

Dissabte, 20 de Setembre de 2008

One Comment

Comments are closed.